I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

12 december 2008

FREDAG!!!

Äntligen... 


Idag har jag lyckats övertala pappa att följa med mig till Malmoe för att handla julklappar. Det gick han ju med på, snälla pappa, det är ju så tråkigt att handla julklappar själv. Sen har Ma-Pa kommit fram till att skaffa en plastgran, kan ju förstå det på ett sätt det blir ju billigare i slutändan plus att den blir ju alltid jämn och fin. Men när jag föreslog det för Martin (egentligen mot mina principer) då sa han men det är ju som att SkjUta tOmTEn och skippa julklapparna också! Vilket jag var lite glad för att han resonerade så, för egentligen vill jag ha en riktig gran, men så har jag ju tänkt att katterna går och tuggar av barren och klöser på stammen o.s.v Men nu kör vi på äkta gran i år igen! 

Yahooo! Vad jag längtar, börjar bli mer och mer julstämning. I morgon ska vi på julbord med vännerna och så ska vi bowla så det ska bli trevligt. Sen på söndag så ska jag börja baka, har hittat massor med recept på godis som verkar goda. Skulle behöva tvätta också, usch tråkigt... man drar gärna ut på det tills det inte går längre och nu är tvättsäcken så full så det inte kan vänta längre!! Måste köpa mindre tvättkorg, hinner knappt få undan all tvätt från en säck nu men man kan liksom inte hindra sig själv från att bara fylla på...

Åter till idag... ska köpa de röda stjärnorna till köket idag!! och lite julkappar till Ronja, Melissa, kanske något litet till Jenny och Martin! Men nu ska jag äta frukost och sen ska jag göra mig "storstads-fin" och sen är klockan nog dax att köra!!

Hoppas ni får en trevlig dag allihopa! 

1 kommentar:

  1. Vill bara titta in om och önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År. Hälsa Martin. *kram*

    SvaraRadera