I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

1 mars 2009

kom och hjälp mig o...

Fan nu börjar jag känna mig kass igen, kan det aldrig ta slut! Har ju inte ens blivit av med hostan från förra förkylningen! Får se om det utvecklas mer, har ont i huvudet, känner mig svullen i halsen upp mot näsgången, lite snuvig, har nyst en del de senaste dagarna också! Sitter just nu och dricker min c-vitamin brustablett med jordgubbs smak. Får väl inhandla lite från apoteket sen!

Nu till veckan som har varit:
I måndags så kom jag då till "jobbet" fick ett eget rum (än så länge, ska dela med en annan som fixar webbsidan sen) och fick lite uppgifter att börja med. Liknande det jag gjorde sist, så än så länge känns det bra! Felet var bara det att chefen var lite otydlig om vad jag skulle göra så, vet inte om det var i tisdags eller onsdags, så kom han in på rummet igen och frågade lite hur det hade gått så visade jag lite av det jag gjort och då fick jag reda på att han ville att jag skulle göra grund layouten till kampanjutskick istället för som
 han sa från början ett informativt/kampanjblad att skicka med i fakturautskicken, jaja det var inte det han sa från början så han var väldigt otydlig. Tillbaks på ruta ett då... Med lite idétorka, så tog det ett tag innan jag fick färdigt layouten. Så i fredags till domen (möte med presentation) så gillade de mitt förslag direkt för en gångs skull! Så nu bär det av till nästa uppgift, det lär väl gå snabbare nu när det ska vara samma stuk som en röd tråd igenom det hela, trottoarpratare, roll-up, samlingsbroschyr. Sen ska det bli roligt att se vad min uppgift blir när de anställer mig på riktigt! Men det är roligt i alla fall, känner mig mycket gladare och mer energirik!

Och det bästa av allt, vi får frukost på jobbet!!!
Här är ett smakprov av min prestation på jobbet!

1 kommentar: