I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

2 april 2009

Torsdag.

I två dagar har jag kommit på mig själv på kvällen att jag skulle ha hört av mig till Rebecka. För vi sa att vi skulle träffas någon dag och jag vimsade t.o.m till det när jag skrev till henne att vi skulle ha filmkväll, när jag först hade nämnt att vi skulle träffas och fika..., Och nu har jag dåligt samvete för att vi inte har träffats. Men Rebecka om du läser detta så har jag varit glömsk och trött om det nu är en ursäkt... Men, men!

Blir ingen BIO på fredag, för där var redan fullt. Eller ja, om man nu vill sitta splittrat så var där 8 platser! Så vi får ta det en annan gång, kanske lördag!
Funderade på om vi skulle vollgästa Peter, Gina och Ronja istället. Det hade varit najs, att äntligen få se omvandlingen i hemmet! Får se måste prata med Martin först.

Nä nu vet jag inte vad jag ska hitta på... för tillfället är det dött, väldigt dött!
Tappade motivationen igår, får se om det blir bättre!
Ciao

1 kommentar:

  1. Hej Cicci! Det är lugnt, ingen fara alls! Jag har själv varit rätt glömsk känner jag.. Och sen har jag ju varit sjuk också så då har det ju ändå inte funkat! Men nu är det bättre iaf så jag hoppas att vi kan ses snart! Jag jobbar hela denna helgen. Och nästa vecka har jag typ sjukt mycket att göra eftersom både Peter och pappa fyller år, och en massa annat... Men kanske veckan efter det? :)
    Det du skrev om Stina så håller jag med, hon är riktigt duktig. Jag har gjort en tatuering hos henne. Men hon är ju väldigt poppis så det är svårt att få tid. Kommer snart att lägga upp bild på min nya tattoo på bloggen :D
    Ha en skön helg!! Kramar

    SvaraRadera