I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

11 december 2009

Nagellack


Jag är inte den som brukar måla naglar och sånt, kanske för att det bara blir kladdigt och fult. MEN till julfesten ikväll tänkte jag matcha min klädsel med ett rött nagellack. Stod lääänge och valde vilken kulör och nyans som kunde passa till min röda topp. Och det innebar att jag fick välja mellan olika märken. Tur att jag valde Maxfactor nailfinity (371 redly nightshade) för jag behövde bara måla ett enda lager och det täckte direkt och det torkade lagom snabbt! Detta kan jag varmt rekommendera! Betyg 5 av 5

3 kommentarer:

 1. sv: nu fattade jag inte riktigt hur du menade... slutliga bilden? :)

  SvaraRadera
 2. sv2: (haha) De brukar kosta mellan 25 och 33 kronor styck :) Har köpt dem på en affär i stan, men sök på promarker på google så hittar du en massa webshoppar - du kan ju jämföra priserna själv :)

  SvaraRadera
 3. sv: Nä jag gör det själv direkt i blogg.se's kodmallar, så jag vet tyvärr inte om det finns det :)

  Den bilden som jag har som bakgrund har jag lagt ovanför i ett eget lager och sedan ändrat lagerinställningarna till... kommer inte ihåg vilket, men det är bara att testa.. brukar köra på rtyp overlay eller soft light, det brukar bli bäst... eller darken eller multiply om det ska vara mörkare :)

  SvaraRadera