I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

10 februari 2010

Allt klart för alla hjärtans dag!

Nu har jag införskaffat allt vad jag ska ge min älskling! (avslöjar inget än för man vet ju aldrig om han läser detta!). Väntar bara på att det sista ska dimpa ner i brevlådan!


Igår blev det offeciellt! JAG ÄR NU (snart, väntar på leverans) MAMMA TILL EN IPHONE!!!!
Jag är så lycklig... eller? Nja jag har nog än så länge mer ångest än lyckotjut! Den kostar ju en del. Och jag som tyckte att min nuvarande telefon var dyr när jag köpta den! Jaja, jag kan inte mer än erkänna, storhetsvansinnet tog över styr. Men nu är det gjort och jag kommer självklart inte att ångra mig!

Blev ingen keramik idag p.g.a snön. Varpå jag tittade ut genom fönstret när tanten från ABF ringde för att informera det och höll nästan på att börja skratta. Det snöade ju knappt. MEN när vi sen kom hem så visade det sig att det hade kommit mycket mer här! Tror vi hade 30 cm på balkongen och ca 15 cm på marken runtomkring. Och värre ska det bli på lördag! YEY!

Nä nu är det snart "halv åtta hos mig" ciao!

1 kommentar:

  1. sv: haha ;)
    Det vita är ingen promarkerpenna utan vitt tusch i en glasflaska som jag doppar pensel i och målar på :) Vågar inte säga för mycket om det där för jag köpte det bara på en chansning, är inte säker på hur resultatet kommer att bli ;) Men det var i alla fall det enda jag kunde komma på som skulle lösa vit-problemet :P

    SvaraRadera