I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

14 februari 2008

Invigning!

Ja, då tar man oskulden på denna blogg!
Äntligen säger jag, har ju tänkt skaffa en blogg såååå llääänge och nu äntligen fick jag då loss tummarna! Då återstår bara en sak...hur många kommer att hitta den!? Den frågan förblir nog obesvarad ett bra tag!

Dagen har väl varit som alla andra... eller nej inte riktigt. För idag var det klar blå himmel och strålande sol. Synd bara att man inte var ute och njöt av det vackra vädret!

Satt och pyntade min blogg hela förmiddagen och tiden bara sprang eller rättare sagt rusade iväg! Klockan slog 13:00 och jag tänkte ju avsluta då men det gick ytterligare tio minuter, varpå läget låg till så här: Satt i "slapp-kläder" vid datorn, hade inte käkat något (vilket är rätt så bra om man hade gjort). Tänkte att jag skulle hunnit diska och städa lite PLUS att jag skulle göra mig i ordning (egentligen skulle jag lämnat hyrfilmen också men det visste jag att Martin kunde göra senare). Så det viktiga som fixa mat och mig själv skulle jag hinna på en timme eftersom jag skulle börja jobba kl 14:30.

Jag hann både slänga ihop en omelett med broccoli, fixa mat till rasten och göra mig själv anständig till att börja jobba, på en timme och jag kom till och med i tid! Stressad och med hjärtat i halsgropen kom jag in i affären där man några minuter senare möter världens tradigaste kunder... De hälsar inte, lyfter inte på mungiporna, tittar knappt på en...och alla-hjärtans-dag i all ära men "Bläää" vad man kan spy på presentinslagnigar!

Nog snackat om det för nu känner jag att sängen skriker efter mig!!

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar