I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

4 oktober 2008

Mission completed!


Idag var jag och bjöd på morotskaka på "jobbet" som inte är mitt jobb längre men det var det i  2½ vecka i alla fall! Jaja nu rörde jag till det liiite grann! Hade någon timmes bry med en trippel sats morotskakesmet. Fick röra ihop det i min bål-skål för det var så mycket smet att det inte fick plats i någon annan... (antar att intresseklubben antecknar!)
När alla var mätta och glada körde jag och Martin till ILVA och handlade två trasmattor. Efter det svängde vi in om till IKEA och handlade en hylla till sovrummet... Ja sen ville mormor ha lite sällskap så vi körde dit och åt räkmackor och var lite sociala, för att sen fortsätta färden hem vid ca 23:00... Jäkla nattrumlare till pensionärer de är... hehe!

I morgon kommer Johan, Madde och Lukas hit. Så ska vi äta lite mat ihop och så ska killarna dricka pilsner och whisky ihop (typiskt killar)

Dagens bild tillägnas min underbara systerdotter! Detta foto tog jag med en digital systemkamera som jag fick låna av en schyst prick på jobbet! Thanks ;)
Himla kul att gå loss på avtryckaren...
(tyvärr ingen knivskarp skärpa, då vi promenerade under tiden!)"Aliquando et insanire iucundum est"

1 kommentar:

  1. Vilken fin bild på lilla Melissa gumman. Har du själv lagt ditt "suddigheten" på de som inte är i fokus på bilden eller blev den så när du fota ?? Isåfall vilken kamera e de ?

    SvaraRadera