I huvudet på Cicci

Följande inlägg är händelser taget direkt ur Cicci's liv.

17 februari 2009

God morgon!

Vilken härlig dag igår! Vaknade och satte mig vid datorn, så loggade Carro in och efter en stunds tjattrande så kom vi fram till att jag skulle köra ut till henne och käka frukost! Så det gjorde jag och så satt vi och snackade om hennes alla hjärtans dag och vad hon och hennes kille hade hittat på med. Måste ju få en lägesrapport ;-)  

Sen gick vi ut en sväng, helt underbart att bo som hennes familj gör, det var så tyst och fridfullt, mysigt med all snö. (på tal om snö så började det snöa ännu mer vid ett tiden) 

Sen körde jag hemåt, körde inom ÖB för att inhandla en kattunnel till min svärmors katter, hon hade inte själv haft möjlighet att komma dit. 
När jag kom hem röjde jag lite i köket och sen gick jag in till tv:n och spelade lite Guitar Hero och faktum är det att jag klarade åtta låtar på medium!! WIEEHOO! Trodde jag aldrig! 
Sen var jag nöjd och satte igång en film, "Expired" helskum film men rolig på sitt sätt! Sen traskade Martin upp för trappan någon gång vid halv sex, sen fixade vi lite käk, pratade en stund och tittade på "halvåtta hos mig", "simon och thomas" sappade fram till halv tio sen för första gången detta året gick vi och la oss kl 22:00!!! Kändes helt underbart att vakna halv åtta och kunna gå upp för att ha en lång dag framför mig, hoppas bara denna blir lika bra...

1 kommentar:

  1. Tummen upp för en bra start på veckan! :)

    Kram
    Carro

    SvaraRadera